Aangekomen

26 december 2019 - Hanoi, Vietnam

Hoi  Luitjes,

Allereerst nog fijne kerstdagen van ons toegewenst !  Hier in Hanoi merken we niet echt veel van Kerst. Op het vliegveld zagen we nog enkele kerstboompjes maar in de stad  geen tekenen van Kerst.  Tijdens de vliegreis Doha- Hanoi hebben we beide kunnen slapen gelukkig. Vliegtuig zat goed vol maar gelukkig had Kitty geregeld dat we bij de nooduitgang zaten. Veel beenruimte dus ! Op het vliegveld van Hanoi aangekomen moesten we wel lang wachten op onze fietsen, maar uiteindelijk kwamen ze boven water :)

Transport naar hotel was geregeld, het busje bracht ons snel naar het old quarter van Hanoi ( 8 mio mensen).  Vervolgens hebben we ons eerst even lekker kunnen douchen alvorens de stad in te gaan.  We hebben een goed hotel midden in de chaos van Hanoi. Later zijn we de stad  ingegaan om nog even een hapje te gaan eten. Kitty ging natuurlijk voor de hotpot ( groenten, vlees en visdieren die je zelf kon koken ) zelf ging ik voor de veilige keuze fried rice met beef.  Superlekker ( beide)  en we zaten midden op straat te eten.  Erg druk en gezellig en de biertjes waren heerlijk. Zijn tegen  tienen gaan slapen ( lokale tijd) en hebben de nacht goed doorgeslapen. In de morgen kwamen we dus een half uurtje te laat voor het ontbijt maar men maakte nog snel iets voor ons klaar. Super !

Vandaag gaan we de fietsen in elkaar zetten en gaan we een excursie regelen naar Ha Long Bay.  2e kerstdag kent men hier helemaal niet  alle winkels zijn gewoon open.

Fijne dagen nog

Kitty en Chris

1. Andrea:
    26 december 2019
    Op 1ste Kerstdag een romantisch diner op straat. Hoe bijzonder!!! Fijn dat jullie veilig zijn aangekomen. Het genieten kan beginnen! Veel plezier en veiligheid toegewenst!
  2. Rob:
    26 december 2019
    Jullie ook fijne dagen en kom maar door met de verhalen!
  3. Harriët:
    26 december 2019
    Mooi ! Geniet ervan. Morgen begint het normale leven weer ... ook zin in na 3 feestdagen ;-)
    Geniet ze! Liefs van ons
  4. Petra:
    26 december 2019
    Klinkt nu al heerlijk!! Lekker blijven genieten (echt niet jaloers... 😉)!
  5. Wim van Middendorp:
    26 december 2019
    Ik wens jullie een hele mooie en fijne fietsvakantie Kitty en Chris.
    Geniet ervan.
  6. Demi:
    26 december 2019
    Wat fijn om te lezen dat jullie goed aangekomen zijn!!!! Wat bijzonder om zo midden op straat tussen alle chaos te eten! Ik zie er na uit om alle andere bijzondere ervaringen van jullie te volgen!!! Heel leuk!!!! Heel veel plezier! Geniet ervan 😁😁
  7. Sabine Hess:
    26 december 2019
    Geniet ervan en ik hoop dat jullie een mooie fietstocht hebben
  8. Marjan:
    26 december 2019
    Fijn dat jullie goed zijn aangekomen! Klinkt alweer goed! Heerlijk genieten en nog een fijne 2e kerstdag, ondanks dat jullie er niets van merken! 😘
  9. Janet:
    26 december 2019
    Oh, wat goed te horen dat jullie veilig en wel zijn aangekomen! En goed en lekker eten dus daar, hopelijk blijft dat zo. Heel veel fiets-, eet-, ontdekplezier daar, en geniet vooral van elkaar!
  10. Ben Wehkamp:
    26 december 2019
    Fijn dat jullie veilig zijn aangekomen. Heel veel plezier en fijne feestdagen!
  11. Marleen:
    27 december 2019
    Wat een leuke foto's!!! Goede reissssssss
  12. Aukje:
    28 december 2019
    Fijn dat jullie veilig zijn aangekomen
    Wij hebben ook leuke dagen gehad en voor je het weet was het weer voorbij.
    genieten maar!!
  13. Joyce Bakker:
    29 december 2019
    Wat een leven! Veel plezier. En wat een bak met eten zeg!!! Ziet er goed uit. Ben benieuwd naar de volgende verhalen en foto's.👍😀
  14. Anneke:
    29 december 2019
    Hoi Kitty & Chris, wat een mooi nieuw fietsavontuur hebben jullie weer uitgestippeld. Geniet van alle nieuwe ervaringen en ontdekkingen. Halong bay veel gezien op foto's , fijn dat we mee mogen genieten, veel fietsplezier ook :-)
  15. Gerda:
    29 december 2019
    Mooie foto’s, leuk jullie weer te volgen vanuit een ijskoud Haren.
    Dikke kus